Trygg Vakt flytter inn i midlertidig lokale ved Stakkevollvegen 116

Det har vært bestemt noen år nå at Trygg Vakt skal flytte ut fra lokalet ved Strandvegen 6 og inn i nye Prostneset Havneterminal. Her får vi splitter nye lokaler med topp standard, og endel fasiliteter vi har savnet, slik som dusj og garderober. Etter planen skulle innflyttingen skje 1. mars, men pga. forsinkelser må innflyttingen utsettes en liten stund.

Nye lokaler - Trygg vakt

Trygg Vakt har ila. helgen flyttet inn i midlertidig lokale ved Stakkevollvegen 116, samme lokalet hvor Videoverden befant seg før. Her holder vi hus inntil det er innflyttingsklart ved Prostneset. Dersom noen har behov for å komme innom oss kan man mot avgift (kr 18,- pr/time) parkere ved Bjørn Eiendom og spasere over gata til oss.

Lokalet vårt ved Strandvegen 6, kjent som det gamle ølutsalget til Mack, har huset Trygg Vakt siden begynnelsen av 2000-tallet. Bygget eies av eiendomsselskapet Eiendomsspar AS, og skal leies ut til turistoperatøren The Arctic Drive fom. 01. mars.