Trygg Vakt AS flytter ikke inn i nye Prostneset Havneterminal allikevel

Det har vært kjent en stund at Trygg Vakt har inngått avtale med Tromsø Havn om å flytte inn i nye Prostneset Havneterminal. Etter planen skulle dette skje 1. mars i år, men pga. utsettelser flyttet vi inn i midlertidige lokaler ved Stakkevollvegen 116 i slutten av februar.

Underveis i flytteprosessen til Prostneset Havneterminal har det oppstått endel logistikkmessige utfordringer som etterhvert ble avgjørende for at vi nå har terminert leiekontrakten med Tromsø Havn. Vi skilles som venner og ser frem til et videre godt samarbeid med Tromsø Havn vedrørende de tjenester vi leverer Dem.

Da er altså det midlertidige lokalet vi flyttet inn i stadig vårt lokale, våre kunder og leverandører finner oss ved Stakkevollvegen 116, eller gamle Videoverden for de som husker det. Vi fortsetter prosessen med å finne et egnet lokale for vår virksomhet.