Boligalarmkunde gjennom 30 år

John D. Breivoll fikk alarm installert i sin bolig for 30 år siden. Siden har han vært hos Trygg Vakt AS.

Breivoll fikk installert sitt første alarmanlegg 22. mars 1991. Dette var et ledningsbasert alarmanlegg med både innbrudd og branndetektorer. I løpet av tiden som har gått har installasjonen blitt flyttet på og oppgradert. Sist i forrige uke, da ble ny trådløs boligalarm levert.

Fornøyd kunde hos Trygg Vakt AS gjennom 30 år, John D. Breivoll.

Nostalgiske merker. Det gule «Bevoktet» oblatet er fra 90 tallet.

Bestill oss gjerne for kostnadsfri befaring

Bestilling

  • Jeg gir med dette Trygg Vakt samtykke til behandling av personopplysninger.

    Når du ber om tilbud fra oss vil det måtte lagres noen personopplysninger om deg. Denne informasjonen er nødvendig for å kunne sende deg tilbud, og/eller for å kunne kontakte deg. Opplysninger oppgitt til oss behandles fortrolig, og vi videreformidler ikke informasjonen til tredjepart.