Kan jeg bytte batterier selv?

Dersom du har et av våre nyere alarmsystemer, er det enkelt å bytte batterier selv.
Ta kontakt med Trygg Vakt før du skal bytte batteri, så fort man demonterer en komponent som tilhører alarmen, sendes et sabotasjealarm til vår alarmstasjon.

Hva betyr FG-godkjent?

FG står for Forsikringsselskapenes Godkjennelsesnevnd. De godkjenner sikringsutstyr som brukes og hvordan dette settes opp i forbindelse med å redusere risikoen for brann- og innbruddsskader. Trygg Vakt er godkjent av FG både når det gjelder våre produkter og vår alarmstasjon.

Jeg skal pusse opp. Er det noe jeg bør tenke på?

Når du skal pusse opp er det viktig at du tar kontakt med Trygg Vakt før du faktisk starter arbeidet. Kontakt oss om din oppussing på telefon 776 10 300.
Så fort man demonterer en komponent som tilhører alarmen, sendes et sabotasjealarm til vår alarmstasjon.

Hvorfor lyser feillampen?

Når feillampen lyser, vil alarmsystemet påkalle din oppmerksomhet fordi noe er, eller har vært, galt.
Instruksjonsboken som fulgte med ditt alarmanlegg vil gi en nærmere beskrivelse av hva som kan være nødvendige tiltak for å utbedre en feil. I de tilfeller der instruksjonsboken ikke gir svar på det du lurer på ber vi deg om å ta kontakt med vårt kundesenter på telefon 776 10 300.

Koster det noe ekstra for utrykning?

Skulle alarmen gå, og dette ikke skyldes at man med vilje og viten har utløst en falsk alarm, er utrykningen uten kostnader for våre kunder.

Jeg skal flytte, hva bør jeg gjøre?

Ved flytting får du installert nytt anlegg av tilsvarende størrelse i din nye bolig helt gratis. Ny eier i din gamle bolig har også muligheten til å overta eksisterende alarmavtale. Uansett er det lurt å kontakte oss direkte på tlf. 776 10 300 i god tid før flyttingen slik at vi kan gi deg informasjon om riktig fremgangsmåte.

Hvor lang bindingstid har jeg?

Trygg Vakt har ingen bindingstid, men 1 mnd oppsigelsestid for våre privatkunder.

Hva gjør vekteren ved utrykning?

Vekteren kontrollerer boligen. Vekteren foretar alltid en utvendig kontroll av boligen for å avdekke årsak for utløst alarm. Dersom du har levert nøkkel og din avtale inkluderer dette foretar vekteren også en innvendig kontroll av boligen. Om det er et reellt tilfelle av brann eller innbrudd vil vekteren også sikre skadestedet.

Hva er skallsikring?

Skallsikring betyr å sikre hjemmets ytterkanter, altså «skallet», som dører og vinduer. Dette gjøres ved hjelp av magnetkontakter. Skallsikring gjør det enkelt for deg å ha på alarmen også når du er hjemme og sikrer at du og din familie kan sove trygt om natten. Dette er også løsningen for deg som har husdyr over 15 kilo. Både du og dine husdyr kan gå fritt i boligen mens magnetkontaktene sikrer boligens skall.

Hvilke betalingsmuligheter har Trygg Vakt?

Avtalegiro

Med AvtaleGiro sørger banken din for at fakturaen blir trukket automatisk fra ønsket konto. AvtaleGiro opprettes i din nettbank.

eFaktura

Fakturaen kommer direkte i din nettbank, hvor betalingsinformasjonen er ferdig utfylt. Alt du trenger å gjøre er godkjenne betalingen. Det er viktig å legge merke til at eFaktura må godkjennes i nettbanken for at betalingen skal gå igjennom. Avtalen opprettes i din egen nettbank og eFaktura-referansen din er kundenummeret som står på faktura, fem siffer.

Faktura post/e-post

Alle nye kunder vil få tilsendt første faktura pr. post eller e-post.

Trygg Vakt benytter Visma.net som fakturaprogram. Fakturaer på e-post sendes ut fra e-post adresse – noreply.autoinvoice@visma.com. Det fremkommer av emnefeltet og e-post melding at faktura kommer fra Trygg Vakt AS. For eventuelle spørsmål vedrørende faktura kontakt oss på e-post faktura@tryggvakt.no eller per telefon 776 10 300.

Trygg Vakt benytter Equity Credit Management AS for oppfølging av faktura. Purringer/inkassovarsel sendes automatisk ut fra dem.