Trygg Vakt AS arrangerer jevnlig politigodkjente ordensvaktkurs

Trygg Vakt AS er offentlig godkjent for å gjennomføre ordensvakt kurs i Trøndelag, Nordland, Troms og Finnmark. Etter fullført eksamen og godkjenning fra politiet vil du kunne jobbe som ordensvakt på utesteder og festivaler innen egenvakthold. For å jobbe som ordensvakt eller vekter i et vekterfirma må du ha godkjent vekterkurs.

Kursavgift: 4.200,-

Kursavgiften inkluderer: Kursbevis, kompendium, notatblokk, skrivesaker og enkel servering. Prisen er per elev og påmelding er bindende.

Innhold

Lov om vaktvirksomhet, alkohol og serveringsloven, straffe og straffeprosessloven, narkotika, kommunikasjon og konflikthåndtering, Yrkesetikk og kundebehandling, Instruks og prosedyrer, stresshåndtering, brann og førstehjelp.

Vi gjør oppmerksom på ny læreplan for ordensvakter vil komme i nærmeste framtid, og at nye regler vil medføre at annet kurs må gjennomføres etter at godkjenning utløper for å opprettholde godkjenningen etter dette.

Kurset og den offentlige godkjenningen krever at man har tilfredsstillende vandel, og behersker norsk både muntlig og skriftlig. All undervisning vil foregå på norsk.

Ingen registrerte kurs framover, eller kursdatoer som passer? Ta kontakt så setter vi deg på interesselista.

Kommende kurs:

Mandag 18. Oktober til og med Torsdag 21. Oktober 17:00 – 23:00 alle dagene

 

Meld deg på via vårt skjema →

Husk å spesifiser i skjemaet hvor du ønsker å gjennomføre kurset!


RELATERTE TJENESTER